Ja, ik doe een gift aan Memisa!

Met jouw gift schenk je een gezonde toekomst! Je gift wordt gebruikt om materiaal aan te kopen, de infrastructuur te verbeteren en het medisch personeel te ondersteunen. Zo maak jij de gezondheidszorg toegankelijk voor iedereen. Bedankt!

 

IMG_1539 - kopie

Arielle Pletinckx (56 jaar)
uit België

Als apotheker weet ik dat de toegang tot gezondheidszorg essentieel is voor een gezonde toekomst. Als moeder en grootmoeder vind ik het belangrijk dat vrouwen kunnen bevallen in menswaardige omstandigheden. Memisa zorgt ervoor dat moeder en kind niet voor hun leven moeten vrezen tijdens de bevalling. Dat is zeker mijn gift waard!

 

jm

Baraka Jean-Marie (11 jaar)
uit Ituri (Congo)

Een aantal dagen geleden voelde ik me heel slecht: ik had erge buikpijn en hoofdpijn. Ik ging naar het gezondheidscentrum, waar ik medicatie kreeg tegen malaria. Maar ik werd steeds zieker en kon niet meer eten of drinken. Mijn mama bracht me naar het ziekenhuis, waar ik medicatie en bloed kreeg om terug gezond te worden. Ik voel me nu veel beter en kan weer spelen. Bedankt Memisa!

MEMISA IS MIJN STEUN WAARD, DUS IK DOE EEN ONLINE GIFT VAN:

Het is ook mogelijk om een gift te doen via een traditionele bankoverschrijving. Jouw gift is dan meer dan welkom op rekeningnummer BE92 3100 9000 0023.               Voor giften vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Je kan zo 45% van je gift terugvorderen via je belastingaangifte. 

GEGEVENS


 

Gelieve een bedrag in te vullen.
Het bedrag is niet geldig.
Gelieve een bedrag van minstens 1€ in te geven.
Gelieve alle vereiste velden in te vullen.
Er is een fout opgetreden.
Graag een geldig e-mailadres in te voegen.

Je persoonsgegevens worden verwerkt conform de privacywet van 8 december 1992 (B.S. 13 maart 1993). Je hebt als belanghebbende steeds het recht op inzage van de gegevens in dit bestand en om deze gegevens te laten wijzigen.

Met een druk op de knop ‘ik bevestig’ stem je uitdrukkelijk in met deze werkwijze

BETALING

 

 

VERTROUWELIJKHEID VAN GEGEVENS

Je gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Vijf keer per jaar ontvang je Memisa Info, met meer info over onze projecten. Eén keer per jaar krijg je een fiscaal attest en word je uitgenodigd op onze algemene vergadering.

100% VEILIGE BETALING

Voor veilige online betalingen werken wij samen met het Belgische bedrijf Ogone. Ogone garandeert je een 100% veilige afhandeling. Je hoeft voor een online gift aan Memisa geen transactiekosten te betalen.

Fiscaal attest

Voor giften van minstens 40 euro ontvang je van Memisa automatisch een fiscaal attest. Zo krijg je via je personenbelasting een belastingvermindering van 45% op het bedrag van je gift. Een gift van 40 euro kost dus in werkelijkheid slechts 22 euro.