Deel je geluk!

1398Vier je binnenkort feest, je huwelijksjubileum, een verjaardag,… ? Proficiat! Het moment bij uitstek om met je vrienden, familie en kennissen te vieren. Niet iedereen heeft echter zoveel geluk in het leven. Kies er daarom voor om je geluk ook met de meest kwetsbaren te delen.

Iedereen wordt wel eens ziek. Wij kunnen hier in België rekenen op de beste zorgen: een dokter of ziekenhuis is nooit ver weg. Met een beetje hulp komen we er snel weer bovenop. Dat is niet overal het geval. Soms is het ziekenhuis onbereikbaar omdat de wegen te slecht zijn en er geen vervoer is. De juiste medische apparatuur, infrastructuur of medicatie is niet altijd aanwezig. Ook zijn er velen die de zorg niet kunnen betalen. Daar doet Memisa iets aan!

Vraag aan je familie en vrienden een gift voor Memisa. Schenk Memisa de opbrengst of een deel van de opbrengst van jouw feestlijst. Daarmee kan Memisa de toegang tot gezondheidszorg verbeteren.

Je kan bij Memisa een online feestlijst met persoonlijke pagina aanmaken. Je communiceert dan de link naar deze pagina aan je familie, vrienden en kennissen. Zij kunnen via deze pagina een online gift doen (met recht op fiscaal attest vanaf € 40), en een bericht nalaten. Zelf word je op de hoogte gehouden telkens er een gift gedaan wordt via jouw pagina. Je eigen feestpagina aanmaken doe je hier.

Zo geef jij de meest kansarmen écht nieuwe kansen, want iedereen heeft recht op toegang tot kwalitatieve gezondheidszorg!

Nog vragen of meer info? Bel ons op 02 454 17 56 of stuur een mailtje naar communicatie@memisa.be