Kom in actie

DSC_0108

DSC_0004

DSC_0243

DSC_0102

Join the Running Team of Memisa! Loop voor de moeders van Dar Naïm !

Net als vorig jaar neemt het Memisa running team deel aan de 10 km van Ukkel en de 20 km door Brussel. Loop mee en maak het verschil!

Hoe gaat dit in zijn werk? Simpel!

  1. Schrijf je in voor 14 april
  2. Laat je sponseren
  3. Zet je beste beentje voor

De opbrengst gaat dit jaar naar de materniteit van Dar Naïm, Mauritanië. Hier worden jaarlijks 1.200 kinderen ter wereld gebracht. De zorgen hebben echter te lijden onder frequente stroomonderbrekingen.

Zonder elektriciteit kan er niet voor afkoeling gezorgd worden. De verzengende hitte is dan vaak ondragelijk voor de (toekomstige) moeders. Ook de verlichting ’s nachts laat het regelmatig afweten. Dan bevallen vrouwen in het donker, iets wat niet zonder de nodige risico’s is.

Maar hier kunnen we iets aan doen! Als we erin slagen om 4.000 euro in te zamelen kan de materniteit van Dar Naïm van zonnepanelen worden voorzien.

INFO & INSCHRIJVINGEN

Contacteer communicatie@memisa.be en klik hier voor meer info over dit project

In Praktijk :

  10km van Ukkel 20km van Brussel
Waar Park van Wolvendael Jubelpark
Wanneer 7 mei 2017, 15h 28 mei 2017, 10h
Inschrijvingskosten 14€ 25€
Meer info www.10km.be www.20kmdebruxelles.be

 

Hoe gaat dit in zijn werk? Stort het bedrag van uw inschrijving op de rekening van Memisa opdat wij u kunnen inschrijven en uw borstnummer kunnen geven voor de start van de loopwedstrijd.

Hoe inschrijven? U dient het INSCHRIJVINGSFORMULIER in te vullen en het bedrag te storten van de inschrijving.

Bankrekeningnummer Memisa : IBAN BE92 3100 90000 023
- Bedrag :

  • 14€ voor de 10km van Ukkel
  • 25€ voor de 20km van Brussel
  • 39€ voor de 2 loopwedstrijden

- Communicatie: 10km Ukkel en / of 20km Brussel + naam en voornaam.

Wat biedt Memisa? U krijgt de kans een sympathiek team te ontmoeten en een t-shirt te ontvangen. Daarnaast kunt ook gratis deelnemen aan de collectieve looptrainingen en infosessies onder leiding van onze coach Valéry Goffart.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u vragen of opmerkingen heeft via ons e-mailadres communicatie@memisa.be of per telefoon: 02/454.17.56.

Music For Life

Gedurende 7 dagen in de eindejaarsperiode, organiseert Studio Brussel ieder jaar Music for Life. In de welbekende liveshow vroegen de radiopresentatoren aan de luisteraars om actie te ondernemen voor een goed doel naar keuze. Ieder jaar zijn jullie met velen om via deze weg jullie solidariteit te betuigen aan Memisa! Plan je een actie om geld in te zamelen voor een betere toegang tot en kwaliteit van gezondheidszorg? Neem dan gerust contact met ons op en/of neem een kijkje op www.musicforlife.be en registreer je actie online.

Voor meer informatie of inspiratie, contacteer ons op communicatie@memisa.be of via 02/454 17 56.

 

 

M4L

Organiseer een evenement voor Memisa

Wil jij alleen of samen met je vereniging, vrienden, school, werk, familie,... een evenement organiseren voor Memisa? Dat kan! Onze afdeling Communicatie en Fondsenwerving staat steeds voor je klaar met raad en daad, maar ook met materiaal dat je gratis mag gebruiken. Een pannenkoekenslag, jeneververkoop, filmavond of quiz? We helpen graag! Neem contact op met ons op via communicatie@memisa.be of via 02/454 17 56.

 

 

h6