Doe mee: Music for Life

M4L

Naar goede gewoonte vindt met de kerstdagen de warmste week van het jaar plaats van Music For Life. Dit jaar zenden de presentatoren van Studio Brussel live uit van 18 tot en met 24 december 2016, vanuit de Schorre te Boom. In de welbekende liveshow vragen de radiopresentatoren aan de luisteraars om actie te ondernemen voor een goed doel naar keuze. Vorig jaar waren jullie met velen om via deze weg jullie solidariteit te betuigen aan Memisa! Plan ook dit jaar een actie om geld in te zamelen voor een betere toegang tot en kwaliteit van gezondheidszorg.

Hoe gaat dit in zijn werk? Simpel! Organiseer samen met vrienden, je school of je vereniging een actie voor Memisa en registreer deze hier.  Alle soorten acties zijn mogelijk en maken het verschil: een wafelbak, papierslag, deur-aan-deur-verkoop, kaas- en wijnavond of een zaterdagochtend cake verkopen op de boerenmarkt. Het gekste idee is zo gek nog niet. Wij staan steeds klaar om jullie vanuit Memisa te ondersteunen. Het is een ideaal moment ook om jouw organisatie in de spotlight te zetten en je warme hart te laten zien!

Voor praktische vragen kunnen jullie steeds Thomas Deweer contacteren via mail comunicatie@memisa.be of telefonisch via 02/454.15.57.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus